Luontais-Kauneushoitolan aika päättyi

Kun jotain päättyy, alkaa yleensä jotain uutta. Tässä vaiheessa kaikki mahdollisuudet ovat avoimet.

Lopetuspäätös oli hermoja raastava ja kävi aika raskaasti psyyken päälle, mutta selkäni ei olisi enää kestänyt yhtään päivää enempää. Kaksi viimeistä päivää menin ”mittari punaisella”, mutta selvisin niistä lähes ilman fyysistä kipua.  Henkinen puoli olikin sitten toinen juttu. Onneksi on olemassa ilonen naamio, jonka voi vetää kasvoilleen hetkeksi.

Seuraavat viikot poistan iloista naamiota kukkatipoilla ja käyn läpi psyykkisen lopetusprosessin. Isot asiat on aina syytä käsitellä, jotta eivät jää jäytämään mieltä.

Verottaja käy sitten omaa prosessiaan seuraavat 10 – 15 vuotta eli yrittäjä ei pääse velvoitteistaan ihan heti eroon.

Koska minulla alkaa 0-tulot, on aika luopua maksullisista turhakkeista eli kännykästä ja pankkitilistä. Sähköpostiosoite jää vielä toimimaan.

Tapahtui mitä hyvänsä, on aina hyvä muistaa että asioilla on tapana järjestyä ja kaikki menee niinkuin pitääkin. Joskus tie on suora ja joskus mennään kiertotietä. Tärkeintä ei ole koskaan perille pääsy, vaan itse matka.

Matka hoitolani kanssa oli antoisa ja sain paljon mukavia hetkiä. Talletan ne kaikki sydämeeni. Kuin aurinkokello näytän vain valoisat hetket.

Jos niin on tarkoitettu tapaamme vielä, jos niin ei ole tarkoitettu, sitten menemme omia teitämme. Kummin hyvänsä nauttikaa matkasta! Elämä on sitä varten!

Lämpöä, valoa ja iloa elämäänne! Kaikkea hyvää!

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset