Hyvää uutta vuotta 2019

Viime vuonna (2018) kokeilin uusia hoitoja ja koekäytin uusia laitteita hoitolassani ja tänä vuonna ne sitten tulevat virallisesti hinnastoon. Uudistuksia tulee todella paljon ja vuoden 2019 aikana tulee vielä lisää.

Kasvohoitoihin tuli kaksi uutta hoitoa lisää: Quasar Bio-Tech ja Stamping. Kasvoakupunktio poistui listalta vähäisen kysynnän takia.

Quasar Bio-Tech on radioaallot ja ultraäänen yhdistävä kasvojen kiinteytysmenetelmä, joka parantaa ihon eri toimintoja. Sopii parhaiten vanhenevalle iholle, mutta voidaan tehdä myös nuorelle huonosti toimivalle iholle.

Stamping on täsmämikroneulausmenetelmä, jossa tiettyjä alueita voidaan mikroneulata hyvin tarkasti. Sopii kohollaan oleviin arpiin, syviin ryppyihin ja huonosti toimivalle iholle. Ei sovi keloiditaipumuksen omaaville ihmisille.

Kasvohieronnoista poistui lähes kaikki erikoishieronnat, jotka vaativat omien hierontaöljyjensä käyttämistä. Muut hieronnat jäivät. Kalliita erikoisöljyjä ei kannata pitää varastossa pilaantumassa, jos käyttöä ei ole.

Jalkahoito- ja käsihoitopuolelta poistui geelilakkaus vähäisen kysynnän vuoksi. Kyseessä oli UV-valokovetteinen lakka. Sama syy tässä kuin edellisessä, lakkoja ei kannata pitää varastossa jos käyttöä ei ole lainkaan. Toisaalta ihan hyvä, koska pitkäaikainen UV-valoaltistus lisää syöpävaaraa myös hoitoa antavilla henkilöillä. Toki asiakkailla oli UV-valoaltistuksen aikana suojaus (suojakäsineet ja suojasukat).

Koska vartalohoitopuoli on se mikä vetää. Sinne tuli uusia hoitoja ja mitään ei poistunut valikoimista.

Slendertone (lihaksia kiinteyttävä laitehoito) sai 20 min ja 40 min hoidon väliin 30 min hoidon. Laitteen runsaan käytön vuoksi huomasin että joillakin asiakkailla siirtyminen 20 min hoidosta suoraan 40 min hoitoon oli vähän liian rankka lihaksille ja tarvittiin väliporras, joka tasoitti lihasten kehittymistä.

Selkäkippi ja infrapunasauna tulivat uusina tulokkaina hinnastoon. Toki ne olivat jo käytössä vuoden 2018 aikana koeluonteisesti.

Vartalohieronnoissa on mahdollisuus nyt valita millä voimakkuudella kokovartalohieronta tehdään. Voimakkuudet ovat kevyt (sopii vanhemmille henkilöille ja erittäin kivuliaille lihaksille), normaali (napakka hierontaote, mutta ei kivulias), kova (hieronta pureutuu syvemmälle lihakseen ja voi olla kivulias sekä aiheuttaa mustelmia, mahdollisesti myös lihaskipuja hoidon jälkeen), erittäin kova käsittely ( kivulias ja aiheuttaa mustelmia, lihakset kipeät hoidon jälkeen). Aikaisemmin hieroin asiakkaita sen mukaan mikä voimakkuus vaikutti hyvältä, mutta jostain syystä kysyntään koville käsittelyille on ollut enemmän, joten hinnoittelin ne myös korkeammalle.

Uutena vartalohieronnoissa on vatsan hieronta,  joka sopii edistämään ruuansulatusta, vatsan alueen turvotukseen, koliikkiin ja ilmavaivoihin. Tämä tuli listalle runsaan kysynnän vuoksi.

Venyttely-rentoutus tuli listalle myös runsaan kysynnän vuoksi. Kysessä on lihaksia venyttävä ja rentouttava hoito. Kaikki peruslihasryhmät käydään passiivisesti venytellen läpi. Hoidossa on vaikutteita itämaisista hoitomuodoista.

Kalevalainen jäsenkorjaus uudistui myös. Jätin nimestä pois kalevalaisen, koska olen vuosien varrella kehittänyt hoitoa ja ottanut vaikutteista muista kehoa manipuloivista tekniikoista, joihin olen törmännyt maailmaa kiertäessäni. Kalevalainen hoito on toki ihan mukava hoito sinänsä, mutta siitä ei ollut apua ihan kaikkiin kehon tasapainotusongelmiin ja kun muualla maailmalla on keksitty uusia tapoja omaksuin niitä vähitellen ja kun käytössä osoittautuivat hyviksi jäivät ohjelmaan mukaan.

Pehmolaser-hoidon rinnalle tuli kipulaser, joka sopii lisänä moniin muihin hoitoihin, jos asiakkaalla on akuutteja tai kroonisia kipuja sekä tulehdusta.

Toki teen edelleen yhdistelmähoitoja ottaen huomioon asiakkaiden hoitotarpeet ja kaikki hoidot räätälöidään kullekin asiakkaalle yksilöllisesti.

Tervetuloa hoitohin myös vuonna 2019.