Uusia alkuja

Uudet kotisivut ovat nyt kasassa. Tämä on vasta alkua tulevista uudistuksista ja muutoksista. Kokeilin kuukauden ajan nettikauppaa joulukuussa, lähinnä lahjakorttien oston kautta. Kukaan ei ostanut yhtään lahjakorttia, joten nettikauppahanke haudataan testattuna ja toimimattomaksi havaittuna.

Uudet kotisivut ovat nyt hyvin yksinkertaiset ja sivujen pitäisi toimi kaikissa laitteissa. Jos ei toimi, vika saattaa olla tietokoneesi asetuksissa.

Uusi hinnasto astuu voimaan tammikuun alusta. Siellä on myös uudistuksia. Osa hinnoista on noussut, osa pysynyt samana ja osa jopa laskenut. Tämä on ollut mahdollista, kun siirryin joidenkin erittäin paljon varastoa vaativien hoitojen osalta siihen että en pidä varastoa. Tämä tarkoittaa sitä että hoidossa tarvittavat aineet ja tuotteet tilataan vasta ajanvarauksen yhteydessä. Nämä hoidot on merkitty hinnastoon tähdellä. Näin varastokulut ja tuotteiden pilaantuminen varastoinnin aikana jää minimiin. Asiakas voi myös itse ostaa hoidossa tarvittavat aineet. Molemmissa tapauksissa joko asiakkaan itse ostaessa tai minun tilatessani hoitoaineet, asiakas saa ne itselleen. Tämä uudistus tarkoittaa käytännössä sitä että asiakkaan on hyvä varata aika tähdellä merkittyihin hoitoihin hyvissä ajoin, että kaiken aineiston hoitoon ehtii hankkia ajoissa.

Osa vähemmän kysytyistä hoidoista jää hinnastosta pois ja hinnastoon on tullut myös muutamia uusia hoitoja tilalle. Joihinkin hoitoihin on tullut pieniä korjauksia, lähinnä hoitoajan suhteen.